Sommarläger

SOMMARLÄGER kommer att gå av stapeln 27 - 29 juli 2012. Boka in det redan nu!

Allt är långt ifrån klart, bl.a. avvaktar vi hoppfullt information från diverse fonder om eventuellt ekonomiskt stöd, för att göra deltagaravgiften så låg som möjligt. Men ni kan redan nu boka in i era almanackor att lägret kommer gå av stapeln 27-29 juli 2012, på kurs- och konferensanläggningen Solliden, (inte på Öland utan) knappt 1,5 mil norr om Örebro. Kika gärna in på deras hemsida: www.svenskakyrkaniorebro.se/solliden

Eftersom vi, som sagt, inte har alla uppgifter klara har vi inte så mycket information att gå ut med i nuläget. Men vi har som mål med lägret att det ska bli en mötesplats där vi kan byta erfarenheter med varandra, stora som små, och bygga ett välbehövligt och fungerande nätverk mellan oss som på något sätt är berörda av PKU.

Vi tar tacksamt emot tips och önskemål på ämnen ni vill ta upp eller andra programpunkter till lägret. Vi önskar att lägret ska rikta sig lika mycket till ungdomar och vuxna som till barnfamiljer. Utifrån vilka som anmäler sig och vilka förslag, önskningar och idéer som läggs fram formar vi lägret.

Mer information kommer! Håll utkik!

Med vänliga hälsningar Era lägervärdinnor:

Ewa Kummelås Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.                Micaela Johannesson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.